• Persbericht 03 april 2013:

   Nieuwe flex-locatie met focus op gedeeld gedachtengoed

   Amersfoort – Adviseurs en ‘creatieven’ die betekenisvol willen zijn voor de wereld om hen heen, hebben er vanaf vandaag een keuze voor een flexplek bij. In het klooster Onze Lieve Vrouw ter Eem aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort stelt adviesbureau idity drie inspirerende flexplekken en een vergaderruimte beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich melden op de website www.idity.nl/flexplekken

   “We stellen de flexplekken beschikbaar voor mensen die net als wij ‘wereldverbeteraars’ zijn”, vertelt Rob Bosveld van idity. “Dat kunnen creatieven zijn, maar ook adviseurs op uiteenlopende terreinen. Wat deze flexlocatie onderscheidt is de focus op gedeeld gedachtengoed. Wij noemen deze nieuwe zienswijze: ‘betekenisdenken’. In het kort komt het hierop neer: ‘Wij geloven dat organisaties pas écht tot bloei komen als ze maximaal betekenisvol zijn voor de samenleving. Winst zien we als een middel en geen doel op zich. Medewerkers worden in dit denken medestanders. Klanten worden ambassadeurs. Dit denken heeft grote gevolgen voor marketing, hrm en organisatie-inrichting.”

    

   Koffie, wifi en werkplek

   De flexplekken zijn beschikbaar na inschrijving op de website. Er is draadloos internet, een full-colour A3-laserprinter en een prachtige omgeving om te ontspannen. De koffie is gratis. De flexwerker bepaalt zelf wat hij bijdraagt op basis van het ‘pay what you want’-principe.

    

   Betekeniscentrum in oprichting

   De flexplekken zijn een stap op weg naar het oprichten van een zelfstandig Betekeniscentrum. Een inspirerende broedplaats waar bezoekers kunnen ontdekken wat ‘betekenisdenken’ voor hun organisatie kan betekenen, waar betekenisbouwers gaan samenwerken bij het ondersteunen van organisaties die ‘betekenisdenken’ willen invoeren en waar het gedachtengoed verder wordt ontwikkeld en uitgedragen. Idity is een van de initiatiefnemers voor het op te richten Betekeniscentrum.

    

   Over idity

   Idity wil organisaties tot bloei brengen door ze de kracht van betekenis te laten (her)ontdekken.  Hebben klanten eenmaal een nieuwe betekenisvolle identiteit ontdekt, dan helpt het bureau hen om ook op een congruente manier naar buiten te treden. Idity helpt organisaties om inspirerende identiteit te ontdekken én op aanstekelijke manier zichtbaar te worden.

    

   flexplekken 

   Meer informatie

   Neem contact op met Rob Bosveld voor een nadere toelichting of een interview.

    

    

   Idity

   Postbus 833

   3800 AV  Amersfoort

    

   tel.:       033 – 4650550

   e-mail:  r.bosveld@idity.nl